Monday, March 26, 2012

.:My Baby 1st Year Contest:.

peace be upon u & hello

kindda hectic and chaotic week i would say last week. but well, win some lose some right. janji kerja siap kan =)

like what i've mentioned in my FB, the My Baby 1st Year Contest is out now!

below are the details

Contoh Gambar (but dont put gambar banyak sangat ya)

PERTANDINGAN MY BABY 1st YEAR
Syarat:-
  • Lahir pada tahun 2011;
  • Hadiah hendaklah diambil sendiri;
  • Hadiah sah laku dari 1 Jun 2012 sehingga 31 Disember 2012;
  • Tarikh ‘redemption’ hadiah tertakluk pada tarikh yang ‘available’;
  • Hantar sekeping gambar anak (yang paling jelas) dalam format jpeg, beserta nama ibu dan tarikh lahir anak;
  • Lengkapkan slogan, “Anak saya wajar menang kerana….” (jangan buat karangan dah la ya)
  • Email kepada bake.freshly@gmail.com dengan tajuk email My Baby 1st Year


Hadiah:-
  • Kek fondant;
  • Size 8” bulat;
  • Tema terserah kepada pemenang; dan
  • ‘Jumlah figurine adalah terhad;
TARIKH TUTUP:  30 April 2012

Friday, March 16, 2012

.:rockstar SHASHA turns 10:.

peace be upon u & hello

cuaca tak menentu sekarang and as result most of us pun keadaan kesihatan pun tak menentu. my cough & flu bersilih ganti. hilang flu, ganti pulak dgn cough. but degil i jugak sebab im too lazy to go to clinic. malas nak makan ubat, esp antibiotik. its not very good to take antibiotic kerap. nanti badan u dah tak tahan nak fight kuman tu once da kerap sgt amik antibiotic. if dah teruk sangat, then ok la. panjang pulak berceloteh.

nak tau kenapa seronok if u customize ur own character for party. heres the result. zatul, party designer from CGP order this cake for her customer. when she gave me her artwork, i straight away cakap i better realize the design. so overall, im happy & zatul pun happy.

thanks zatul &  happy 10th birthday rockstar SHASHA!

L: zatul's artwork; R: my artwork. sama tapi tak serupa =D